9:00 - 18:00

Luni - Duminica

Str. 1 Mai, nr. 7,

Ploiesti, Romania

+40 244 701 930

office@ematimobiliare.ro

EMAT IMOBILIARE a fost construita cu mult profesionalism si stabilitate din dorinta de a oferi clientilor proprietati care sa corespunda chiar si celor mai exigente cerinte, precum si tranzactii sigure. Suntem o companie in plina dezvoltare, cu o echipa energica și pregatita oricand sa ofere consultanta in ceea ce priveste inchirierea, vanzarea sau cumpararea.

Obiectivul nostru este sa cladim incredere in relatiile cu clientii nostri, astfel incat colaborarea cu ei sa fie marcata numai de decizii bune si corecte. Fie ca iti cauti locuinta perfecta sau cel mai bun sediu pentru dezvoltarea afacerii tale, EMAT iti sta la dispozitie indiferent de ora sau zi, deoarece programul nostru este flexibil!

Procesele de inchiriere sau vanzare-cumparare sunt intotdeauna tratate cu seriozitate, deoarece echipa EMAT respecta clientii si ofera atat consultanta specializata pentru estimarea corecta a proprietatii, cat si consiliere personala, pentru ca decizia luata sa fie în concordanta cu nevoile si dorintele fiecarui client.

Cunoasterea codului de procedura, oferirea confidentialitatii si increderea stabilita intre agentul imobiliar si client ne ajuta sa devenim preferatii clientilor in domeniul imobiliarelor.

ECHIPA EMAT IMOBILIARE

Suntem o echipa ambitioasa care imbina profesionalismul cu experienta acumulata de-a lungul timpului, pentru a garanta siguranta serviciilor oferite. Agentii nostri sunt foarte bine pregatiti pentru a oferi cele mai bune oferte existente pe piata. Echipa EMAT IMOBILIARE este una competenta si va sta la dipozitia dumneavoastra la orice ora datorita programului flexibil. Astfel, dorim ca fiecare pas pe care il parcurgem impreuna sa fie clar si transparent Ne implicam intens si tratam cu seriozitate orice tip de serviciu pe care il oferim. Datorita echipei variate, am putut sa ne dezvoltam in timp, pentru a ne putea plia pe fiecare nevoie a unui client fara a avea parte de dificultati. Pentru ca suntem creativi, vom trece peste orice tip de obstacol pe care l-am putea intalni pe parculsul colaborarii. Agentii imobiliari EMAT au beneficiat inca de la început de training sustiunut de Daniel Paun.

Echipa noastra este una dinamica si intampina cu entuziasm orice provocare.

EMAT IMOBILIARE ofera o gama larga de servicii, iar specialistii nostri sunt alaturi de clienti in procesul de tranzactii imobiliare. Astfel, pe tot parcursul colaborarii, clientii se vor bucura de rapiditatea serviciilor și de confidentialitate. De asemenea, inca de la inceputul activitatii, agentii imobiliari EMAT au beneficiat de training de specialitate, sustinut de Daniel Paun – manager Dezvoltare NAI Imobiliare.

 

Datorita faptului ca dorim sa fim cat mai eficienti, va vom oferi cele mai bune oferte, in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra. Codul de procedura, siguranta tranzactiilor, increderea de care se bucura agentii nostri ii fac sa fie preferatii proprietarilor, respectiv clientilor.

Consultantii EMAT IMOBILIARE va ofera sprijin pentru a putea maximiza potentialul proprietatii dumneavoastra. Prin urmare, se va oferi consiliere imobiliara atat in timpul tranzactiei, cat si dupa aceasta.

Compania noastra ofera in principal intermedieri imobiliare si consultanta. Asadar, veti primi o serie de recomandari, veti viziona diferite proprietati care se pliaza pe cererea dumneavoastra. Mai mult decat atat, veti beneficia de negociere corecta si eficienta, fie ca doriti sa cumparati sau sa vindeti o proprietate. Toate aceste demersuri vor fi efectuate pana in cel mai mic detaliu, prin punerea la dispozitie a informatiilor si a documentelor necesare pentru intocmirea contractelor  (vanzare-cumparare, inchiriere).

Suna